Köpük Masajı Tüm Kasları Çalıştırıyor!

Tarih: 9 Mart 2020

Köpük Masajı Tüm Kasları Çalıştırıyor

Köpük ve kaygan ürünler ile birlikte uygulanan masaj sayesinde tüm kasların harekete geçirilmesi amaçlanır. Cilt bakımına önem verenler tarafından bu tür köpük masajları popüler hale gelmeye başlamıştır. Antalya mutlu son masaj hizmeti ile birlikte kaslarınız gevşer, rahatlar ve böylelikle olduğunuzdan daha da dinç görünebilirsiniz.

Köpük Masajı Neden Tercih Ediliyor?

Antalya mutlu son masaj sakonu ile tüm bedensel yorgunluğunuzdan kısa zaman içerisinde arınabilme fırsatınız vardır. Köpük masajı hem hızlı hem de etkili sonuçlar vermesi nedeniyle çok fazla tercih edilir. Uygulama sırasında ise bel, boyun, kalça ve bacak olmak üzere tüm kasların harekete geçmesine yardımcı olur.

  • Antalya spa uygulaması ya da köpük masajı sayesinde kendinizi yorgun hissetmekten kurtulabilirsiniz.
  • Bedensel ve fiziksel anlamda bir yorgunluğunuz varsa eğer, düzenli aralıklarla yaptırmanız yararlı olacaktır.
  • Masaj sonrasında günlük rutinlerinize devam edebileceğiniz gibi zaman içerisinde esnekliğinizde artar.
Köpük Masajı Tüm Kasları Çalıştırıyor

Köpük Masajı Hangi İşlemden Sonra Uygulanır?

Köpük masajı daha çok hamam ya da sauna sonrasında uygulanır. Öncelikle tüm gözeneklerin açılması ve buhar ile birlikte hücrelerin yumuşaması amaçlanır. Antalya hamam işlemi sonrasında masaj ile birlikte cilt dokusu pürüzsüz hale gelir. Çatlak, selülit ya da varis gibi problemlerin azaltılması açısından da faydalıdır. Köpük ile birlikte masaj yapılırken kan akışının da zaman içerisinde daha fazla hızlanması hedeflenir.

"Köpük Masajı Tüm Kasları Çalıştırıyor!" için 1 yorum
  1. Emircan diyor ki:

    Geçen haftalarda tesisimize geldiğimde keşke hamamdan sonra yaptırsaydım. 🙁 Çok güzel oluyor böyle yumuşacık teniniz, gevşemiş kaslarınız bayılıyorum. Neyse bir kaç güne yine sizdeyim artık o zaman yaptırırım. ?


Yorum yap